|
Olaszrizling
Minőségi száraz fehérbor amely Gyöngyöstarján határaiban termett magas cukortartalmű szőlőből készült. Fogyasztását 12-14°C-on ajánljuk.
|
|
Muskotály
Az illatos szőlők egyik tökéletesen felismerhető fajtája, könnyed parfümös illatával és kellemes bársonyos félédes ízvilágával kényezteti fogyasztóját. Fogyasztását 12-14°C-on ajánljuk.
|
|
Rosé
Zamatában a kékszőlő húsának íze és illata köszön vissza jókedvűen.Üdeségét egy kis maradék szénsav teszi teljessé. Szinte minden étel kisérőjeként ajánljuk de önállóan is fogyasztható. Fogyasztását 12-14°C-on ajánljuk.
|
|
Kékfrankos
A mátrai borvidék egyik közismert szőlőfajtája a kékfrankos. Kiváló termőhelyi adottságú ültetvényből fahordós érleléssel készült ez a bársonyos, gyümölcsös ízvilágú száraz vörösbor amelynek optimális fogyasztási hőmérléklete 16-18°C.
|
|
Kékfrankos
Hasonlóan a száraz kékfrankoshoz, ugyancsak fahordós érlelésen átesett tételről van szó ami az érlelési aromák mellett hízelgő félédes tónusaival és meggyes ízvilágával teszi még élvezhetőbbé a borozgatás élményeit.
|
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.