Prémium sorozat

olaszrizlingúj2

Olaszrizling 

Kellemes illatú, fajtajelleges, enyhén keserűmandulára emlékeztető utóízű bor.

Savai határozottak és harmonikusan egyesülnek a tájjelleg különleges ízeivel.

Halételekhez, könnyű fehér húsokhoz, szárnyasokhoz 12-13C°-on fogyasztva kiváló.

chardonnayúj2

Chardonnay

Határozott fajtajelleges illattal rendelkező, szép savkarakterű reduktív bor. Illatban zöldes illatokat, fű, széna

érzünk míg ízében a chardonnay fajtajelleges ízvilágát egy csipetnyi frisseséggel amít a reduktív technológiának 

köszönhetünk.

muskotály2

Ottonel Muskotály 

Fantasztikusan gyümölcsös és illatos száraz fehérbor a mátrából. A fajtára jellemző muskotályos jegyek jól érezhetőek. Szőlő, sárgabarack, finom parfümösség. Könyű, száraz és zamatos, friss savval a végén.

kékfrankos rosé

Kékfrankos Rosé 

Könnyed gyümölcsös, málnás és cseresznyés ízvilága első pillanattól kezdve lenyűgözi a kóstolót. határozott és friss savai igazán élénké teszik a bort. Színe halvány málnás.

kékfrankos3

Kékfrankos 

Ezen bor készítésekor nem volt célunk kemény robosztus bort készíteni. elegáns könnyed, jól iható friss vörösbort állítottunk elő mindössze fél éves fahordós érleléssel. Ez az időszak kifejezetten szépen lekerekítette a tanninokat és nagyszerű meggyes csokoládés ízvilágot tulajdonított neki.

 

Cabernet ( Sauvignon-Franc )

Borászatunk legmeghatározóbb vörösbora. Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc házaításából készült 60-40%-ban. Tíz hónapos fahordós érlelés után igazán bársonyos, karakterisztikus meghatározó termék született. Ízében piros bogyós gyümölcsök fedezhetőek fel a fajta meghatározó tüzes fűszeressége mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Go to Top