|
Olaszrizling
Kellemes illatú, fajtajelleges, enyhén keserűmandulára emlékeztető utóízű bor.
Savai határozottak és harmonikusan egyesülnek a tájjelleg különleges ízeivel.
Halételekhez, könnyű fehér húsokhoz, szárnyasokhoz 12-13C°-on fogyasztva kiváló.
|
|
Chardonnay
Határozott fajtajelleges illattal rendelkező, szép savkarakterű reduktív bor. Illatban zöldes illatokat, fű, széna
érzünk míg ízében a chardonnay fajtajelleges ízvilágát egy csipetnyi frisseséggel amít a reduktív technológiának
köszönhetünk.
|
|
Ottonel Muskotály
Fantasztikusan gyümölcsös és illatos száraz fehérbor a mátrából. A fajtára jellemző muskotályos jegyek jól érezhetőek. Szőlő, sárgabarack, finom parfümösség. Könyű, száraz és zamatos, friss savval a végén.
|
|
Kékfrankos Rosé
Könnyed gyümölcsös, málnás és cseresznyés ízvilága első pillanattól kezdve lenyűgözi a kóstolót. határozott és friss savai igazán élénké teszik a bort. Színe halvány málnás.
|
|
Kékfrankos
Ezen bor készítésekor nem volt célunk kemény robosztus bort készíteni. elegáns könnyed, jól iható friss vörösbort állítottunk elő mindössze fél éves fahordós érleléssel. Ez az időszak kifejezetten szépen lekerekítette a tanninokat és nagyszerű meggyes csokoládés ízvilágot tulajdonított neki.
|
|
Cabernet ( Sauvignon-Franc )
Borászatunk legmeghatározóbb vörösbora. Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc házaításából készült 60-40%-ban. Tíz hónapos fahordós érlelés után igazán bársonyos, karakterisztikus meghatározó termék született. Ízében piros bogyós gyümölcsök fedezhetőek fel a fajta meghatározó tüzes fűszeressége mellett.
|
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.